Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

Ontwikkelingen BIM bijhouden in het onderwijs

Datum: 11-11-2019

Peter Breeman is leraar Bouwkunde en Onderwijs Coördinator aan het Techniek College Rotterdam (TCR). Jarenlang werkte hij aan de ontwikkeling van BIM onderwijs voor de leerlingen. Het team van het TCR eindigde als tweede in de Student BIM Battle.Peter Breeman is leraar Bouwkunde en Onderwijs Coördinator aan het Techniek College Rotterdam (TCR). Jarenlang werkte hij aan de ontwikkeling van BIM onderwijs voor de leerlingen. Het team van het TCR eindigde als tweede in de Student BIM Battle. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn afstudeerproject was BIM. Ik was ervan overtuigd dat met BIM, toen een relatief nieuw concept het technisch onderwijs in Rotterdam verbeterd kon worden. Ik ben dan ook met veel enthousiasme bij de TCR aan de slag gegaan.
Helaas, het was niet zo gemakkelijk. We zagen in het onderwijsteam dat er nog te veel vragen waren en te weinig inzet voor een goede implementatie. Je zou kunnen zeggen dat we nog onvolwassen waren voor BIM.
Desalniettemin begonnen we met de ontwikkelingen om BIM te implementeren in ons onderwijs. In hetzelfde jaar kwam ik bij BIMregister, daar werd regelmatig kennis gedeeld met andere partijen. Dit enthousiasme, nam ik mee naar het docententeam. Geleidelijk aan kwam het besef..

Lees verder op BIM Onderwijsdag

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?