CRH Structural lanceert Revit objecten bibliotheek

Datum nieuws
12 februari 2014
Categorie BIM nieuws
Toeleverancier
Vaardigheden BIM nieuws
3D
Contact opnemen

Revit bibliotheek

Steeds meer partijen in de bouw zien BIM als dé vorm van samenwerking in de keten. Dagelijks worden projecten opgestart en uitgewerkt in 3D. Een gebouw wordt volledig digitaal uitgewerkt, waarna het virtuele model als het ware wordt opgeleverd. Daarna wordt het vrijgegeven voor productie en realisatie. Op deze manier kunnen faalkosten tot een minimum worden gereduceerd en kan het bouwproces worden versneld. Het is hierbij echter van groot belang dat in de voorbereidende fase goed en zorgvuldig wordt samengewerkt door de betrokken partners.

CRH Structural heeft daarom een Revit bibliotheek ontwikkeld, waarin een groot aantal wand- en vloertypes zijn opgenomen. Voor Revit 2013, 2014 en 2015 zijn aparte versies beschikbaar. Deze bibliotheek is te downloaden en is op eenvoudige manier te installeren. Wij vragen voor toegang tot de Revit bibliotheek uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres in te vullen, zodat wij u in de toekomst kunnen informeren over eventuele updates.

Met deze bibliotheek kunnen we een goede bijdrage leveren aan het modelleren van een zo optimaal mogelijk 3D model, waarmee het BIM proces kan worden ondersteund. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met CRH Structural. Uw contactpersoon met betrekking tot de Revit bibliotheek is Henk Hulshof.

#replace title#