Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

BIM post HBO

Datum: 18-12-2017

5 februari start Hogeschool Utrecht met de opleiding BIM. Na deze cursus kunt u in een bouwproces aan de slag als BIM-coördinator, BIM-manager of BIM-regisseur. Vanuit uw Bouw Informatie Model adviseert u op organisatorisch niveau. U hebt het overzicht over de werkafspraken en denkt mee met alle samenwerkende partijen. Van ontwerp tot onderhoud en sloop, altijd onderbouwd vanuit de BIM-afspraken en -tekenstandaarden.

De cursus bestaat uit twee delen. Werkt u nog niet met BIM? Volg dan eerst de gratis online cursus. Daarmee ontwikkelt u zich tot BIM-modelleur of BIM-aspectadviseur. www.onlinecursusbim.hu.nl

Het tweede deel bestaat uit een serie bijeenkomsten. De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten en vindt iedere twee weken plaats op maandag van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we aan de slag met de competenties die minder of niet aan de orde komen in de instructiefilms uit de digitale leeromgeving. Denk aan communiceren, samenwerken op afstand en ‘collaborative engineering’.

Met onze digitale en multimediale leeromgeving kunt u in relatief weinig tijd veel kennis opdoen. U verdiept zich in onderwerpen die u interesseren, op een moment en plaats die voor u handig zijn. Als betalend cursist bieden wij u bovendien diverse extra handige mogelijkheden, zoals tools om online samen te werken.

Schrijf u nu in via www.cursusbim.hu.nl

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?