Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

CAD & Company flink uitgebreid met Stabiplan Autodesk portfolio

Datum: 11-01-2018

Sinds 1 januari 2018 heeft CAD & Company de complete Autodesk-portefeuille overgenomen van Stabiplan. Stabiplan gaat zich volledig richten op de eigen software Stabicad en MEPcontent. Zij hebben voor de overdracht van deze portefeuille gezocht naar een betrouwbare partner met de juiste kennis in huis en deze gevonden in CAD & Company. Beide bedrijven werken vanaf nu nog intensiever samen.

Stabiliteit en groei
Stabiplan gaat zich volledig richten op de verdere groei en ontwikkeling van Stabicad en MEPcontent. Daarom is er voor gekozen om de Autodesk-producten niet langer direct te vertegenwoordigen. Met de overdracht naar CAD & Company is de stabiliteit voor de klanten gegarandeerd. CAD & Company is Autodesk Gold partner en in 2013, 2016 en 2017 gekozen tot Autodesk Partner of the Year in de Benelux. Daarnaast zijn zij door Autodesk erkend en gecertificeerd als bouw-, civiel- en industriespecialist. Met het Autodesk BIM360 portfolio ondersteunt CAD & Company ook de digitale processen in de installatietechniek.

CAD & Company en Stabiplan
CAD & Company coacht sinds 1994 bedrijven in de bouw, civiele techniek en industrie om het maximale uit hun ontwerp te halen. Hierbij coachen zij hen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Stabiplan staat sinds 1990 in Nederland en België aan de basis van de ontwikkeling van ontwerpsoftware voor de installatietechniek. Rob Oud, directeur van CAD & Company en Gijs Willem Sloof, directeur van Stabiplan kennen elkaar al ruim twintig jaar en het vertrouwen tussen beiden is groot.

Bron: Emerce

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?