Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

Rob Oud over de belangstelling voor de Stabiplan Autodeskportefeuille

Datum: 17-01-2018
In het voorgaande artikel en andere berichtgeving heeft u kunnen lezen dat sinds 1 januari 2018 CAD & Company de complete Autodesk-portefeuille heeft overgenomen van Stabiplan. Stabiplan gaat zich volledig richten op de eigen software Stabicad en MEPcontent. Maar wat betekent dit voor de klanten van Stabiplan en CAD & Company? Wat betekent het voor met name installateurs en welke stappen worden nog meer genomen door CAD & Company in 2018? Deze vragen werden gesteld aan Rob Oud, directeur van CAD & Company.
  1. Vanwaar de belangstelling voor de Stabiplan Autodeskportefeuille?

Vanuit CAD & Company en Stabiplan is er al jarenlang een goede verstandhouding. De focus van Stabiplan ligt op de groei en ontwikkeling van Stabicad en MEPcontent. Voor de Autodeskportefeuille zijn zij op zoek gegaan naar een betrouwbare en stabiele partner. Die hebben zij gevonden in CAD & Company.  Het feit dat wij ook erkend en gecertificeerd zijn door Autodesk en meerdere keren tot Autodesk Partner of the Year in de Benelux zijn uitgeroepen heeft hier zeker aan bijgedragen. Daarnaast zijn wij ook Autodesk BIM 360 gecertificeerd zijn. Het stukje Cloud techniek dat hier bij komt kijken is zeker in de installatiebranche een toegevoegde waarde. Stabiplan had hierin geen certificering.  Stabiplan gaat met Trimble internationaal de installatiebranche voorzien van haar diensten en per 1 januari vertegenwoordigt CAD & Company de Autodeskproducten voor Stabiplan klanten.

  1. Welke voordelen kunnen de CAD & Company klanten hiervan ondervinden?

Onze klanten kennen ons al als betrouwbare en stabiele partner. Met deze overname versterken wij onze stabiliteit en partnerschap richting Autodesk. Onze dienstverlening en service wordt voortgezet op de manier zoals klanten van ons gewend zijn. Daarbij hebben klanten nu een extra partij die hen gaat helpen met Autodeskvraagstukken.  Stabiplan klanten kunnen nu met onze kennis CAD in 'the Cloud'  en Autodesk BIM 360  gaan inzetten. Verder coachen wij hen om BIM ook succesvol in te zetten in de installatietechniek.

  1. Wat zijn momenteel de grootste plannen van CAD & Company voor 2018?

Ik denk dat we met de overname van de Autodeskportefeuille van Stabiplan 2018 heel goed zijn begonnen. Daarnaast hebben we een kantoor geopend in België en hebben we ons kantoor in Noord-Brabant uitgebreid en geprofessionaliseerd. Dat zijn direct al drie enorm grote stappen. Dit heeft er onder andere toe geleid dat wij nu tot de top 10 Autodesk-resellers binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, oftewel EMEA, behoren. Wij hebben dit gerealiseerd doordat wij een goed en geïnspireerd team hebben.

Door: Delano Kenepa, BIMregister

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?