Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

Hendriks Bouw & Ontwikkeling en ICN Solutions wint Autodesk EMEA ‘Power of One’ Award

Datum: 02-05-2018

Op het Autodesk partnerevent ‘One Team' (OTx) in Kopenhagen te Denemarken hebben Hendriks Bouw & Ontwikkeling en ICN Solutions een prijs binnen gesleept. De zogenaamde ‘Autodesk Power of One’ Award voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). De prijs heeft betrekking op de succesvolle samenwerking tussen beide partijen met uiteraard Autodedesk software oplossingen. De succesvolle BIM implementatie die leidde tot een grotere efficiëntie in bedrijfsprocessen werd in de schijnwerpers gezet.

Volgens ICT manager Roland Daane van Hendriks Bouw en Ontwikkeling onderstreept de Award dat Hendriks op het gebied van ICT en BIM grote stappen zet: “Wij zijn blij met de intensieve samenwerking met deze partners, die ons helpen bij onze doelstellingen om onze klantwaarde te maximaliseren en de klantbeleving nog verder te vergroten. Deze award onderstreept dat we op de goede weg zijn, en de cruciale rol die IT en BIM hierin kan spelen”.


De betrokken partners:

ICN Solutions is gespecialiseerd in branche specifieke automatiseringsoplossingen voor bouwkunde, werktuigbouwkunde en infrastructuur. Naast Project Informatie Management (PIM) en CAD-software ondersteunen de dienstverlenende afdelingen het automatiseren van bedrijfsactiviteiten door middel van trainingen, consultancy, helpdesk, data/projectmanagement en netwerkbeheer. 

Autodesk maakt software voor mensen die dingen maken. Of het nu voor de productiesector, architecten, bouw en constructie, media- of entertainmentbranche is, met Autodesk kan alles gemaakt worden. 

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van haar klanten optimaal in te kunnen vullen.

 

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?