Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

BIM Studenten Battle registratie nu mogelijk!

Datum: 06-06-2018

In 2017 wonnen Rick, Jur en Lucas de prijs voor het beste BIM Studenten Battle-teamIn 2017 wonnen Rick, Jur en Lucas de prijs voor het beste BIM Studenten Battle-teamvan het jaar en gingen zij op reis naar Las Vegas. Wil jij deze titel winnen in 2018 en mee gaan tijdens de open BIM World Tour naar de vetste BIM-projecten in de wereld?Schrijf je dan nu in met je allerbeste team voor de BIM Studenten Battle 2018! Tijdens de BIM Studenten Battle ga je in teamverband aan de slag met een bestaande casus vanuit de praktijk. Je opdrachtgevers zijn de gemeente Alphen aan den Rijn en de provincie Zuid-Holland. Zij ontvangen jou samen met de andere teams op donderdag 23 augustus op de locatie waar het draait om een herontwikkeling van het oude industriële gebied Rijnhaven
Oost. Hierna krijg je van professionals een masterclass over een voor veel studenten onbekend maar zeer belangrijk en boeiend onderwerp: het herontwikkelenvan gebieden. We bezoeken de locatie en daarverzamel je belangrijke informatie die je helpt met je primaire doel: winnen met je team! De echte battle begint vanaf dat moment en eindigt op zaterdagmiddag 25 augustus om 17.00 uur. Samen met je team buig je je over de herontwikkeling van hetgebied en ga je aan de slag met het ontwerpen vaneen iconisch gebouw. Je zet het beste resultaat neermet je team en presenteert dit voor een jury die bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de publieke sector. Tijdens de battle haal je kennis op bijde partners die zich hebben aangesloten. De winnaars worden bekend gemaakt op de BIM Onderwijsdag op 3 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Zij mogen op reis naar één van de continenten: Azië, Amerika of Australië.

DATUM: 23 augustus tot 25 augustus 2018
LOCATIE: Alphen aan den Rijn (verdere info ontvang je na aanmelding)
INSCHRIJVEN: Inschrijven is gratis (inclusief 2 gratis overnachtingenen catering!). Wees er snel bij, want er is maar plaats voor maximaal 10 teams.

AANMELDEN VIA: http://www.bimonderwijsdag.nl/bim-studenten-battle

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?