Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

BIM Studenten Battle winnaars bezoeken projecten van BIM Onderwijs partners in Dubai

Datum: 13-01-2019
De BIM Studenten Battle deelnemers uit 2018 hebben in opdracht van de Provincie Zuid-Holland en Gemeente Alphen aan den Rijn een realistische casus uitgewerkt waarbij veel disciplines uit het bouwproces van toepassing waren. Uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn. De winnaars zijn de hogeschool Saxion in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen geworden. Zij wisten overall als beste team de gewenste eisen invulling te geven en mogen zich dan ook het beste BIM Studenten Battle team van Nederland noemen.

En als je het beste BIM studenten team van Nederland word dan hoort daar een prijs bij. Niet zomaar één.. de prijs is een reis naar Dubai waar diverse partners zoals de BAM, Construsoft, Kubus, UNS en Besix excursies zullen verzorgen.
Gebouwen zoals bijvoorbeeld: Royal Atlantis Palm (RAP), Burj Khalifa, Al Wasl Tower zullen worden bezocht door de studenten. Daarmee krijgen de inmiddels net afgestudeerde toppers een kijkje in de internationale projecten waar Nederlandse bedrijven bij zijn betrokken. Interessant voor de kennis, contacten en uiteraard ook interessant voor de bedrijven om in contact te komen met deze top studenten. De reis zal vijf dagen duren en begint vanaf 14 januari. Naast deze kennis activiteiten is er uiteraard ook tijd voor ontspanning.. Althans.. tot zover je een ruige zand safari ontspanning kan noemen! Via de diverse social media kanalen (Instagram, Twitter, Facebook, Youtube) van BIMregister en Bouwend Nederland zijn de activiteiten via foto's en filmpjes te volgen. Zonder steun van alle partners (te vinden op www.bimonderwijsdag.nl) hadden deze BIM Onderwijs activiteiten niet tot stand kunnen komen. Het is dan ook mooi om te zien dat het maatschappelijk door de betrokken partners serieus word genomen. Want dat er nieuwe aanwas met de juiste kennis van de laatste ontwikkelingen hard nodig is dat mag duidelijk zijn.

 BIM Studenten Battle winnaars

 

 

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?