Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

Video. BIM Studenten Battle: winnaars op reis in Dubai!

Datum: 06-02-2019

Je hoort het de laatste jaren steeds vaker.. Te weinig nieuwe aanwas en niet altijd de gewenste kennis zodra net afgestudeerden het bedrijfsleven in gaan. Reden genoeg om studenten bewust te maken. Bewust van het feit dat de bouwsector vol met uitdagingen zit en veel innovaties. De BIM Studenten Battle is in het leven geroepen om een handje te helpen bij het vergroten van de nieuwe aanwas, de studenten kennis te laten maken met de laatste ontwikkelingen in het bouwproces en om de studenten die al kennis hebben van het virtueel bouwen de strijd met elkaar aan te laten gaan. Zij zullen tijdens de battle te maken krijgen met echte opdrachtgevers. De battle is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waarbij bouw gerelateerde studenten uit het hele land een realistisch casus uitwerken.

Bij de laatste battle was de hoofdprijs een reis naar Dubai. Een reis waarbij BIM gerelateerde projecten werden bezocht van de BIM Onderwijs partners. Bedrijfsbezoeken, presentaties, rondleidingen op de bouwplaatsen en de mooiste uitzichten passeerde de revue.

Naast deze gave projecten hebben we ook andere gave gebouwen bezocht zoals de Burj Khalifa, Burj Al Arab, hebben we een safari tocht meegemaakt en zijn we zelfs even naar Abu Dhabi gereden om onder andere een kijkje te nemen bij het Louvre.

Het was een zeer interessante en mooie reis met de BIM Studenten Battle 2018 winnaars. Voor dit jaar staat er weer een hele interessante casus in de planning met uiteraard een hele gave eerste prijs.. Ja ja ook dit jaar is de eerste prijs weer een reis naar het buitenland.

 Ben je benieuwd hoe dit jaar de reis met de winnaars was? Bekijk de video onderaan aan de pagina op: 
http://www.bimonderwijsdag.nl/bim-studenten-battle-winnaars-op-reis-in-dubai/

 

 

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?