Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

Siemens voegt Augmented Reality toe voor verbeterde ontwerpvisualisatie en samenwerking met Solid Edge 2020

Datum: 01-07-2019

Siemens Digital Industries Software heeft de volgende release van Solid Edge aangekondigd, die ook verbeteringen omvat die productontwikkeling en productieprocessen voor productiebedrijven kunnen versnellen. De software bevat augmented reality (AR), validatietools, modelgebaseerde definitie en 2D-nesten.
Volgens Siemsens wil Solid Edge 2020 de samenwerking verbeteren en het proces volledig digitaliseren, van ontwerp tot productieproces. Hiertoe zijn nieuwe AR-mogelijkheden opgenomen, waardoor bedrijven hun ontwerpen op nieuwe manieren kunnen visualiseren. Volgens Siemens verbetert dit ook de samenwerking tussen leveranciers en klanten.


Validatiehulpmiddelen
Siemens heeft in Solid Edge ook nieuwe validatietools geïntroduceerd voor bewegings- en trillingssimulatie. Klanten hebben bijvoorbeeld minder prototypen nodig. En met de modelgebaseerde definitie kunnen klanten onderdelen, merken en productie-instructies volledig digitaliseren vanuit een 3D-model. Solid Edge biedt ook 2D-nesten om snijpatronen te optimaliseren, verliezen en kosten te verminderen en productieprocessen te versnellen. Solid Edge 2020 biedt ook honderden CAD-verbeteringen, zoals nieuwe plaatwerkopties, een grotere, snellere assemblage en nieuwe hulpprogramma's voor gegevensmigratie.

Bron: Siemens

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?