Filter op

BIM-vaardigheden

Categorie

Jaartal

Ervaar het belang van BIM op 4 oktober tijdens de BIM Onderwijsdag

Datum: 21-06-2021
Ervaar het belang van Bouw Informatie Modellen en Bouw Informatie Management (BIM) op 4 oktober tijdens de BIM Onderwijsdag. Een uniek platform voor BIM kennisoverdracht, netwerk en promotie. Het complexe bouwproces kan tegenwoordig niet zonder BIM. Een manier van samenwerken in de bouw die ondersteund wordt door slimme software en diensten met als beoogd resultaat een beter, slimmer en duurzamer gebouw. BIM Onderwijs brengt de kennis over op zowel professionals als jong talent. Studenten, bedrijfsleven, onderwijs en overheid ontmoeten elkaar op de BIM Onderwijsdag 4 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Een uniek platform om elkaar te ontmoeten en kennis te delen, waar je niet mag ontbreken.

Tal van partijen zijn bij de ontwikkeling en implementatie van het Bouw Informatie Model betrokken en de belangrijkste schakel in het succes van het model, zijn de mensen die ermee werken. Goed opgeleide professionals. Daarom is BIM Onderwijs van groot belang en is de BIM Onderwijsdag een belangrijk evenement waarnaar elke jaar wordt uitgekeken.

De BIM Onderwijsdag brengt alle relevante partijen rond het Bouw Informatie Model samen. Software ontwikkelaars, kennisinstituten, overheid, bedrijfsleven en het reguliere onderwijs. En natuurlijk de studenten die de bouw van morgen als BIM professionals gaan verbeteren.

De BIM Onderwijsdag van 4 oktober aanstaande is een unieke gelegenheid om deze doelgroepen te bereiken met kennis en door te netwerken. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt weer een dag als vanouds: veel interactie, presentaties, paneldiscussies, netwerkmomenten en kennismaking met producten en diensten rond het Bouw Informatie Model. Het is een uitgelezen gelegenheid om uw kennis te delen en u te profileren als de belangrijke schakel in het BIM proces.

Doe mee
De BIM Onderwijsdag heeft als doel:

 • Kennis te delen, af te stemmen en uiteindelijk te ontwikkelen.
 • De kennisoverdracht te bevorderen door via partners praktijkvoorbeelden te presenteren.
 • Door betrokken partijen te verbinden voor een betere aansluiting op elkaar.
 • BIM gekwalificeerde studenten en professionals op de arbeidsmarkt te krijgen.

Zoek je een podium voor je verhaal? Wil je ook studenten, de professionals van de bouw van morgen laten kennismaken met je BIM producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op. Er zijn nog enkele plekken voor een partnerschap!

Je kunt contact opnemen met initiatiefnemer Delano Kenepa voor meer informatie over de BIM Onderwijsdag deelname.

Bezoek tevens de websites bimonderwijs.nl en bimonderwijsdag.nl voor meer informatie over de BIM Onderwijsdag en de sprekers.
*Er is veel animo om de BIM Onderwijsdag te bezoeken op 4 oktober in de Jaarbeurs. Door het voorregistratie formulier in te vullen zullen wij je als eerste op de hoogte brengen wanneer de registratie officieel van start gaat. Bij voorbaat dank.
Volg ook onze BIM Onderwijsdag LinkedIn pagina


Door: BIM Onderwijs

BIMregister registratie

 • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief etc.
 • 2 gratis BIM Onderwijsdag tickets
  t.w.v. € 195.
 • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
 • partnerinterview door onze journalist.
 • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
 • Onbeperkt presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?