Summa College

De Run 4250
5503 LL Veldhoven
T: 040 269 49 00
E: hja.deiman@summacollege.nl
W: summa-bouweninfra.nl/

Contactpersoon: Harm Deiman
Ervaring met BIM sinds: 2014
Aantal medewerkers: 501 t/m 1000

Je werkt graag met je handen? Wilt meebouwen aan een woning of ander gebouw? Meedenken over innovatieve oplossingen die voor meer woonplezier zorgen? Haal dan het beste uit jezelf bij Summa Bouw & Infra.

Hier ontwikkel je je tot een echte vakman of -vrouw. Wij leiden onder meer op tot stukadoor, timmerman, tegelzetter en metselaar. Maar ook tot tekenaar, werkvoorbereider, uitvoerder en onderhoudsmedewerker. Met een opleiding van Summa Bouw & Infra bouw je aan je eigen toekomst en aan die van ons allemaal.

Je kans op werk

Als vakman kun je aan de slag in nieuwbouwprojecten, in onderhoud en renovatie. En alhoewel het nu door de economische omstandigheden minder gaat in de bouw, is de verwachting dat de nieuwbouwproductie vanaf 2014 weer zal stijgen. Naar vakmensen die kwaliteit leveren, voor duurzame oplossingen kiezen en de klant centraal stellen, zal altijd vraag zijn. Op de site Beroepen in beeld vind je meer informatie over beroepen en actuele kansen op werk. Met je mbo-diploma op zak kun je natuurlijk ook verder leren.

Summa Bouw & Infra daagt je uit

Iedereen heeft talenten. Wij helpen en stimuleren om die van jou te ontdekken, in een omgeving waarin je je thuis voelt. Je docenten brengen je het vak bij. Via praktijkopdrachten - waarbij we nauw samenwerken met bedrijven, instellingen en organisaties - ontwikkel je ook je persoonlijke vaardigheden, zoals communiceren en samenwerken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen. Zo word je uitgedaagd om steeds een stapje verder te gaan, om je grenzen te verleggen en een persoonlijke topprestatie te leveren.

Summa College heeft nog geen projecten aangemaakt.
Summa College heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
Summa College heeft nog geen personen aangemaakt.
Summa College heeft nog geen video's geplaatst.
Summa College heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?