IsoBouw

Kanaalstraat 107
5711 EG Someren
T: t: +31 (0)493 4
E: info@isobouw.nl
W: www.isobouw.nl

Contactpersoon: Info
Objecten bibliotheek: http://www.isobouw.nl/nl/44/72/architecten.aspx
IsoBouw staat voor INNOVATIE IN ISOLATIE.
Met EPS (geëxpandeerd polystyreen) als basismateriaal voor onze isolerende bouwproducten zetten wij al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen. Met name het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing van onze producten staan hierbij voorop. Door de complete beheersing van het productieproces bent u verzekerd van deskundige adviezen, continue aandacht voor nieuwe en doorontwikkelde isolatiesystemen en een vlotte projectgerichte aanpak. Met een eigen testlaboratorium, gespecialiseerde engineering en een perfecte logistieke afhandeling staat IsoBouw garant voor topkwaliteit van ontwerp tot aflevering. IsoBouw en haar productiebedrijven zijn gecertificeerd volgens EN-ISO 9001.

Duurzaam bouwen
Mensen beïnvloeden hun omgeving al eeuwenlang. Dat effect is steeds duidelijker merkbaar. Om het milieu te ontlasten maken beslissers wereldwijd afspraken met elkaar. Bijvoorbeeld om de uitstoot van CO2 te reduceren. Diverse internationale onderzoeken laten zien dat isoleren de effectiefste manier is om dat doel te bereiken.

IsoBouw gelooft in de eigenschappen van EPS, EPSHR,Xire® en BioFoam® als beste oplossingen voor isolatie. Met onze innovatieve toepassingen op basis van deze grondstoffen besparen we niet alleen energie. Wij bouwen op een duurzame, gezonde en milieuvriendelijke manier mee aan de toekomst van onze leefomgeving.

IsoBouw: een verstandige keuze
Bouwen is mensenwerk. We ontwikkelen daarom niet alleen de beste grondstoffen en producten; maar op een professionele dienstverlenende manier doen we er ook alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.


IsoBouw heeft nog geen projecten aangemaakt.
IsoBouw heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
IsoBouw heeft nog geen personen aangemaakt.
IsoBouw heeft nog geen video's geplaatst.
IsoBouw heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.