Heembouw

De Lasso Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen
T: 0713320050
E: y.hoogenboom@heembouw.nl
W: www.heembouw.nl/

Contactpersoon: Yvonne Hoogenboom
Ervaring met BIM sinds: 2010
Aantal medewerkers: 101 t/m 250
Objecten bibliotheek: https://www.heembouw.nl/over-heembouw/virtueel-bouwen/

 

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze visie en drijfveer. Creëren is de optelsom van bedenken, ontwikkelen en realiseren. Met Heembouw Architecten, het eigen architectenbureau binnen de gelederen, zijn ontwerp en realisatie binnen Heembouw onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom noemen wij ons ‘ontwerpende bouwer’. In onze bedrijfsvoering staat de eindgebruiker centraal. Met onze specialistische units richten wij ons op drie klantgroepen: de eindgebruikers bedrijfsruimten en kantoren en de eindgebruikers woningen. Deze focus op klantgroepen zorgt ervoor dat we onze klanten beter begrijpen en beter van dienst kunnen zijn.

Onze architecten, REVIT modelleurs en  interieurafdeling zijn volledig onderdeel van onze specialistische klantgroepen. We pakken klantopgaven gezamenlijk, vanuit één visie en één context op, waarbij alle kennis en expertise van alle disciplines wordt gebundeld.

Géén gelegenheidscombinaties, maar het is onze dagelijkse praktijk om met elkaar samen te werken en specifieke oplossingen te bedenken voor specifieke klanten in onze eigen klantgroep.  Zonder dat eigen belang een rol speelt. Vanaf eerste schetsontwerp tot en met de oplevering. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit, een snel en soepel proces, minder ruis en slimmere oplossingen. En minder sores voor de klant. Iedereen brengt zijn eigen kwaliteiten, kennis en expertise in en gaat met elkaar voor het ene, gezamenlijke doel: voor de klant een plek creëren waar mensen willen zijn.

Heembouw heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
Heembouw heeft nog geen video's geplaatst.
Heembouw heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.