Geberit B.V.

Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein
T: 030-6057700
E: piet.fiege@geberit.com
W: www.geberit.nl

Contactpersoon: Piet Fiege
Ervaring met BIM sinds: Augustus 2010
Aantal medewerkers: 51 t/m 100
Objecten bibliotheek: http://www.geberit.nl/bim

Water beweegt ons leven

Als mondiaal georiënteerde onderneming is de Geberit Groep de Europese marktleider in sanitaire producten. Geberit werkt als een geïntegreerde groep met een zeer sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en levert een unieke toegevoegde waarde als het gaat om de sanitaire technologie en badkamer keramiek.

Het productie netwerk omvat 35 productie accomodaties, waarvan er 6 buiten Europa gevestigd zijn. De groep is met haar hoofdkantoor gevestigd in Rapperswil-Jona, Zwitserland en heeft meer dan 12.000 medewerkers in ruim 40 landen


BIM (Bouw Informatie Modellering) is inmiddels een veelgehoord begrip in de bouw- en installatiebranche. BIM is een werkmethodiek / hulpmiddel waarmee alle betrokken partijen (opdrachtgever, architect/adviseur, constructeur, aannemer en installateur) binnen een bouwproces op een goede manier met elkaar kunnen samenwerken. Wanneer een project in een vroeg stadium van goede (product)informatie voorzien wordt, kunnen alle disciplines direct op elkaar afgestemd worden. Dit komt de bouwkwaliteit ten goede en (faal)kosten kunnen worden verlaagd.

Op onze website bieden wij naast 2d en 3d tekeningen ook BIM content van onze producten aan. Voor Revit gebruikers bieden wij Revit packages aan, waarmee de modellen moeiteloos uitgewerkt kunnen worden met Geberit inbouwreservoirs, PE, Pluvia, Silent-db20, Mapress, Mepla en Inliner. Na het invullen van het downloadformulier op de website kunnen de packages direct gedownload worden.

De gedachte achter BIM is dat vanuit verschillende softwarepakketten in één model samengewerkt kan worden en wij hechten er veel waarde aan dat wij een meerwaarde kunnen bieden aan alle BIMmende partijen . Daarom zijn diverse Geberit producten, waaronder Geberit inbouwreservoirs, PE, Pluvia trechters en Silent-db20 nu ook beschikbaar in BIM-systeem ADOMI.

Geberit B.V. heeft nog geen projecten aangemaakt.
Geberit B.V. heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
BIM / Revit Geberit
Geberit B.V. heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.