Bloxz B.V.

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven
T: +3140820018
E: maurice.claassen@bloxz.work
W: www.bloxz.work

Contactpersoon: Maurice Claassen
Ervaring met BIM sinds: 2012
Aantal medewerkers: 5 t/m 25

WIJ ZIJN BLOXZ

Bloxz helpt opdrachtgevers in de hele bouwkolom om duurzamer en efficiënter te werken. Dat doen we aan de hand van Building Information Modeling, kortweg BIM. Building Information Modeling creëert één versie van de waarheid binnen bouwprojecten en versoepelt de samenwerking tussen alle betrokken partijen. Met lagere faalkosten en kortere bouwtijden als resultaat. Alles wijst erop dat BIM bouwen over enkele jaren de gouden standaard is binnen ieder project. Daarom helpen wij onze opdrachtgevers bij het neerzetten van de beste, meest effectieve en optimaal integraal denkende teams. 

BIM MASTERS AAN BOORD

Bij Bloxz werken BIM Masters. Ze vormen een hecht team dat alle disciplines aan boord heeft. Van kostendeskundigen, BIM engineers, BIM modelleurs tot werkvoorbereiders, projectmanagers en adviseurs. Samen verhogen wij het niveau van projecten. Onze mensen excelleren zonder uitzondering door kennis, ondernemerschap, innovatie, trots en passie voor hun vak. Zo helpen wij opdrachtgevers in de bouw, installatietechniek en infra om van ieder project een doorslaand succes te maken.

KENNIS EN CULTUUR CENTRAAL

Het BIM vakgebied is constant in beweging. Daarom investeren wij voortdurend in het kennisniveau van onze mensen en de cultuur van ons bureau. Wij geloven namelijk dat werk leuk mag zijn. Dat maakt dat Bloxz niet alleen het gaafste en leukste adviesbureau van Nederland is, maar ook het beste. Het is de enige manier waarop wij kunnen en willen werken.

 

Bloxz B.V. heeft nog geen projecten aangemaakt.
Bloxz B.V. heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
Bloxz B.V. heeft nog geen personen aangemaakt.
Bloxz B.V. heeft nog geen video's geplaatst.
Bloxz B.V. heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.