GeoBIMexperts

Hesselink van Suchtelenweg 4
6703CT Wageningen
T: 0886438970
E: info@geobimexperts.nl
W: www.geobimexperts.nl

Contactpersoon: John Joosten
Ervaring met BIM sinds: 5 jaar
Aantal medewerkers: 1 t/m 4

GeoBIMexperts levert diensten op het snijvlak van BIM en Geografische-informatie, onafhankelijk van leveranciers en gebaseerd op (open)standaarden. Wij creëren meerwaarde voor uw organisatie door het optimaal benutten van bestaande en nieuwe technologie en data. Onze experts maken de complexere wereld van informatietechnologie begrijpbaar, haalbaar en werkbaar. We helpen bij het vorm geven aan de digitalisering van relevante werkprocessen in de hele informatieketen. Dat doen we in alle werkvelden waar ruimtelijke informatie en BIM samen komen. We kunnen hierin succesvol zijn omdat we sterk geloven in samenwerken en kennisdelen. Daarmee kom je verder en boek je vooruitgang.

GEOBIM

De ontwikkeling van Geografische informatiesystemen (GIS) en BIM vond tot dusver parallel plaats. Dit heeft geleid tot twee werelden en technologieën die elkaar niet zomaar begrijpen. Deze werelden groeien echter in razend tempo naar elkaar toe. Door onder andere een behoefte aan een integrale aanpak in het bouwen en beheren van onze (openbare) ruimte en de hogere eisen aan onze leefomgeving. Technologische innovaties helpen bij het realiseren hiervan. De combinatie van deze twee technologieën en de innovaties naar ‘digital twins’ om die behoefte te vervullen noemen wij GeoBIM.

utrecht 1R

DE EXPERTS

GeoBIMexperts heeft de expertise in huis om een ‘kennis-gap’ te overbruggen en organisaties verder te helpen. We putten hierbij uit een grote netwerk van specialisten en organisaties die alles van GIS en BIM weten en wat er bij komt kijken om de tools en data efficiënt in te zetten en in de bestaande werkprocessen te integreren. We kennen de standaarden, de ‘best practices’ en passen die toe. Die kennis geven we graag terug aan gemeenten, provincies, waterschappen, ingenieursburo’s of bouwbedrijven in de vorm van trainingen, strategische adviezen of projectbetrokkenheid door één of meerdere van onze experts.

 

GeoBIMexperts heeft nog geen projecten aangemaakt.
GeoBIMexperts heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
GeoBIMexperts heeft nog geen personen aangemaakt.
GeoBIMexperts heeft nog geen video's geplaatst.
GeoBIMexperts heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.