Construsoft BV

Hengelder 16
6902 PA Zevenaar
T: +31 316 200 000
E: info@construsoft.com
W: https://www.construsoft.com/nl

Aantal medewerkers: 101 t/m 250

Klik op de Construsoft website voor meer informatie

Construsoft stimuleert de digitalisering in de bouw

Construsoft ondersteunt de bouwsector met het delen van kennis en de ontwikkeling van software, met als doel het stimuleren van de digitalisering in de bouwsector. We streven naar de maximale optimalisatie van de productiviteit van onze klanten en stroomlijnen processen door efficiënte digitale, modelgebaseerde bouw- en supply chain managementoplossingen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector is Construsoft uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van BIM- & VDC-oplossingen en gerelateerde diensten. In meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika zijn we de lokale partner van Trimble en we groeien snel met in ons portfolio diverse Trimble-software en eigen open IT-oplossingen. Het hoofdkantoor van Construsoft is gevestigd in Nederland, met diverse kantoren wereldwijd voor naadloze aansluiting op de behoeftes van lokale klanten.

We zijn ervan overtuigd dat we alleen kunnen groeien als we de relatie met onze klanten en partners echt waarderen. Samenwerking is cruciaal tijdens het gehele bouwproces en wij begrijpen dat we als partner onze klanten moeten voorzien van kwalitatief hoogwaardige tools, vaardigheden en kennis. Alleen op deze manier kunnen zij de beste constructieve oplossing bieden en de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. We streven naar een optimaal resultaat voor onze klanten door een lange-termijnrelatie op te bouwen en de producten en diensten af te stemmen met het gewenste proces. 

BIM & VDC

Construsoft biedt een uniek pakket van BIM (Building Information Modelling) & VDC (Virtual Design and Construction) modelleer- en procesoplossingen die klanten de mogelijkheid biedt om grote stappen te zetten in de digitalisering van het bouw- en bedrijfsproces. We ontwikkelen en leveren software voor basis en gedetailleerd modelleren, waarbij we de bouwsector voorzien van alle benodigde tools om een nauwkeurige en gedetailleerde 3D-omgeving te creëren. Naast softwareoplossingen ondersteunen we ook bij implementatie en het afstemmen van de bedrijfsspecifieke workflows via consultancy, technische ondersteuning, training, updates en anderen diensten.

Construsoft BV heeft nog geen projecten aangemaakt.
Construsoft BV heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
Construsoft BV heeft nog geen personen aangemaakt.
Construsoft BV heeft nog geen video's geplaatst.
Construsoft BV heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.