SBE Nederland

Conradstraat 18 (E2-166)
3013 AP Rotterdam
T: +31 107457470
E: info@sbe-engineering.nl
W: www.sbe-engineering.com

Aantal medewerkers: 101 t/m 250

SBE is één van de grootste onafhankelijke advies- en ingenieursbureaus in België. Met een team van ca. 200 enthousiaste ingenieurs en BIM-Engineers, verspreid over 4 kantoren gevestigd in België, Nederland en Spanje, werken we aan het ontwerp van civiele en elektromechanische constructies zoals beweegbare bruggen, tunnels, kademuren, sluizen en dijken. Als gespecialiseerde adviseurs zijn wij de ‘special forces’ van de civiele techniek, want voornamelijk voor heel complexe projecten komen wij in actie. 

SBE spitst zich toe op 5 domeinen binnen de civiele techniek en elektromechanica namelijk  infrastructuur en mobiliteit, architectuur en landschap, industrie en gebouwen, waterbouw en elektromechanica. Hiervoor wisselt SBE moeiteloos van hoedje: van integraal ontwerper van civieltechnische constructies, tot projectmanager van de haalbaarheidsfase tot oplevering.

Binnen de standaard projectaanpak van SBE heeft het BIM-proces zijn plaats gevonden. BIM-Engineers zetten schetsen en ontwerpen om in 3D-modellen met daaraan de relevante data gekoppeld. BIM-coördinatoren zorgen voor de opvolging en controles van het BIM-model en sturen bij waar nodig. Op deze manier gebruikt SBE BIM als een werkmethode, die als eindresultaat moet zorgen voor een kwalitatief ontwerp waarin alle disciplines op elkaar afgestemd en gecoördineerd zijn.

SBE Nederland heeft nog geen projecten aangemaakt.
SBE Nederland heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
SBE Nederland heeft nog geen personen aangemaakt.
SBE Nederland heeft nog geen video's geplaatst.
SBE Nederland heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.