Thunnissen

Wipperplein 10-14
2103 LR Heemstede
T: 088 98 98 300
E: groep@thunnissen.nl
W: www.thunnissen.nl/

Aantal medewerkers: 101 t/m 250

Thunnissen is een eigentijdse ontwikkelende aannemer met een full service aanpak, gericht op de totale levensloop van een woonproduct. In 2016 nam dochter Van Braam Minnesma het bedrijf Holleman Santpoort over en daarmee verzekerde Thunnissen zich van het predicaat erkend restaurateur.

Thunnissen is een klantgerichte organisatie met een platte structuur, die zorgt voor een grote mate van flexibiliteit, korte lijnen, een ongedwongen sfeer en persoonlijke betrokkenheid bij klanten en projecten. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat wij snel, efficiënt en met bevlogenheid projecten ontwikkelen en realiseren.

Wij ontwikkelen onze projecten verantwoord en toekomstbestendig met optimale aandacht voor duurzaamheid en de aspecten van circulair bouwen. Daarnaast voeren wij alle projecten uit met BIM. Thunnissen heeft een team van BIM specialisten in huis en deze techniek is volledig verankerd is het bedrijfsproces. Hiermee maken we ook duurzaam gebruik van informatie.

Thunnissen doet graag mee aan tenders en marktconsultaties en met winnend resultaat. Onze efficiënte en oplossingsgerichte aanpak toont succesvol en genereert daarmee hoge grondwaarden.

Of het nu gaat om binnenstedelijke vernieuwing, integrale gebiedsontwikkeling of beheervraagstukken. Wij bieden een duurzame, slimme invulling voor elke vastgoedopdracht. Altijd met hetzelfde doel: opdrachtgevers de service en meerwaarde bieden die zij verwachten – en die dus beslissend is. Met tevreden gebruikers als eindresultaat. Dat wordt bereikt door de juiste vertaling van de klantvraag. Daarbij ligt de nadruk op samenwerken. Intern, maar ook extern met verschillende partijen. Want meerwaarde bieden, dat kan geen partij alleen.

Thunnissen heeft nog geen projecten aangemaakt.
Thunnissen heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
Thunnissen heeft nog geen personen aangemaakt.
Thunnissen heeft nog geen video's geplaatst.
Thunnissen heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.