VH Engineering B.V.

Lichtenhorststraat 21
6942 GS Didam
T: 0316 - 295 392
E: info@vh-pe.nl
W: https://www.vh-engineering.nl

Aantal medewerkers: 5 t/m 25

VH ENGINEERING

Tekenen ligt aan de grondslag van alle beeldende ambachten. Wij breken niet met tradities, maar slaan een brug tussen deze grondbeginselen in engineering en hedendaagse digitale tools, waar je als engineer echt niet meer omheen kan.
Draait het voor ons dan volledig om modelleren en de digitalisering hiervan? Welnee. Uiteindelijk draait het om een plezierig en duurzaam samenspel met de mensen voor wie we de ideeën optekenen en zij die het in beton gieten. Hierin behouden we de balans tussen traditie en vernieuwing, tussen doorpakken en ontzorgen, tussen de architect, aannemer en fabrikant. Die balans, dat is onze drijfkracht en ons handelsmerk. 
Daar tekenen we voor.

Wat doen wij

Creatie begint met een idee. Wij zitten aan de tekentafel om deze ideeën vorm te geven. Dit doen we door als onderdeel van een project een 2D-ontwerp om te zetten naar 3D, maar profileren ons ook op andere posities. Zowel aan de voorkant als achterkant vervullen wij diverse rollen binnen een project, waarbij wij altijd vasthouden aan onze ervaring, kennis en oorspronkelijke visie en principes.
Zet VH Engineering in voor de realisatie van BIM-modellen en prefab-constructies, of laat een volledig project aansturen middels Project & BIM- management.

Wie wij zijn

Team VH Engineering, dat is een team van 9 man. Een team van engineers en modelleurs. Een team van vakkundige bouwkundigen, die diverse rollen binnen hun vakgebied hebben uitgeoefend en op dit moment hun rol bij VH Engineering uitvoeren en laten groeien.
Wij zijn individuen, met ieder onze sterke punten en eigenzinnige blikken, met één belangrijk raakvlak: wij spreken dezelfde taal, onder elkaar en met onze partners. Deze taal manifesteert zich in een aanpak, waarbij we de praktijk altijd als meetlat naast onze modellen leggen. Zo kijken we consequent wat past, welke elementen mooi combineren en hoe we zorgen dat een gebouw de tijd doorstaat. Hierin zijn we overigens niet alleen bezig met de cijfers en lijnen van het verhaal: uiteindelijk werken we met mensen.
Als team doen wij ons best onze diverse blikken steeds verder te laten reiken en onze kennis breder te laten groeien, waardoor we steeds met het veranderende landschap van de bouwkunde kunnen blijven meebewegen.

Zo staan wij erin

VH Engineering wil mooie dingen maken, verder groeien en prettig samenwerken binnen een duurzame relatie. Wij hebben kennis van zaken: zowel in de engineering, als in de realisatie. Hierdoor kennen wij de markt en onze waarde – wij weten wat we te bieden hebben en sluiten geen compromissen als het om kwaliteit gaat.
Rijmt dit met jouw ondernemingsfilosofie? Daar horen we graag meer over!

VH Engineering B.V. heeft nog geen projecten aangemaakt.
VH Engineering B.V. heeft nog geen werkgroepen aangemaakt.
VH Engineering B.V. heeft nog geen personen aangemaakt.
VH Engineering B.V. heeft nog geen video's geplaatst.
VH Engineering B.V. heeft nog geen vacatures geplaatst.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.