Filter op

Provincie

Onderwijs

Vaardigheden

ir. L.M. (Marc) Verhage

Naam: ir. L.M. (Marc) Verhage
Werkzaam bij: STABU
Telefoonnummer: 0646402572
E-mailadres: mverhage@stabu.nl
Functie: Directeur
Vaardigheden: Algemeen BIM
Twitter: Bekijk profiel
LinkedIn: Bekijk profiel

Profiel:

Ir. L.M. (Marc) Verhage is per 1 juli 2013 algemeen directeur van STABU.

De geboren Zeeuw heeft, na een carrière bij de Koninklijke Marine, onder meer gewerkt bij KPN, een groot IT-bedrijf uit Finland en een installatiebedrijf. Zijn loopbaan tekent een verscheidenheid aan bedrijven, toch is de rode draad bij al die functies het klantgericht denken. Samen met het STABU-team zal hij onder meer BWBRD verder vorm gaan geven en het nieuwe product in de markt zetten.

Met het Bouw Informatie Model (BIM) heeft men alle gereedschap in handen om het bouwproces te optimaliseren, of dit nu gaat om informatie voor nieuwbouw of renovatie. De heer Verhage: “Ik geloof sterk in het delen van informatie via BIM (Bouw Informatie Modellering). Naast de basisfilosofie ‘samenwerken’ zijn de Standaarden die STABU levert voor BIM essentieel. Ik draag graag mijn steentje bij om dit in de bouwnijverheid uit te dragen.”

Marc Verhage is getrouwd, heeft één zoon en woont in Amersfoort. Zijn grote passie is het verzamelen van muziek (LP’s en CD’s). Voornamelijk Elvis Presley, jazz, maar ook alle andere muziekstijlen genieten zijn interesse. Daarnaast houdt hij van moderne kunst (zoals popart), lezen, reizen en shoppen. “Mijn persoonlijke doel is de bouwsector mee te helpen veranderen. Zodat het beter, goedkoper en leuker wordt. STABU is een geweldige club mensen, die door haar positie in de sector bij uitstek een aanjager kan zijn in deze verandering. Daarom heb ik voor STABU gekozen en hoop ik het vertrouwen te winnen van de sector wat het mogelijk maakt om deze rol te spelen…” aldus Marc.

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?