Filter op

Vacatures

Functies

Provincie

Werkvoorbereider Afdeling Ruwbouw

Wij zoeken voor een partner een werkvoorbereider. Je bent een specialist op het gebied van luchtdicht bouwen, bevestigingstechniek, ankerwerk en brandwerend afdichten en hebt dan ook affiniteit met de ruwbouw.

Dit ga je doen.

Je denkt mee met de klant van de ontwerpfase tot en met de bouwfase. Met het specialisme Ruwbouw adviseren en begeleid je de klanten door praktische ondersteuning te geven en oplossingen aan te bieden waardoor efficiënter gewerkt kan worden.

Als werkvoorbereider ondersteun je de (interne) klanten met advies. Dit doe je voornamelijk vanuit kantoor, maar ook op de bouwplaats. Je denkt mee met de klant en gaat op zoek naar de beste oplossing voor het probleem. Zoals, “Hoe kunnen we de beste luchtdichting maken”, of “Welke ankers kan de klant het beste gebruiken?”. Naast deze praktische oplossingen denk je ook mee over productiesnelheid en efficiënt werken.

 Dit ben jij.

 • Een diploma Bouwkunde MBO+ en/of bouwkundige ervaring (bijvoorbeeld als werkvoorbereider).
 • Ervaring met en kennis van 3D-programma’s (BIM).
 • Kennis van wet- en regelgeving omtrent het Bouwbesluit.

Heb je nog niet heel veel ervaring met BIM, maar ben je leergierig en zou je dit willen leren? Dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren. Er is veel kennis in huis en je collega’s zijn meer dan bereid om je te ondersteunen. In deze functie werk je in een klein en kundig team.

Als persoon ben je ondernemend en klantgericht. Je kunt goed zelfstandig en planmatig werken, maar schuwt het zeker niet om de samenwerking op te zoeken. Daarnaast voel jij je thuis in de informele bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Je bent leergierig en bereid om verschillende cursussen te volgen en certificaten te behalen, zoals een covij opleiding. Door jouw oplossingsgerichte manier van werken weet je klanten te binden en daar haal jij je plezier uit.

Dit bieden we jou.

 • In eerst instantie een contract voor 12 maanden, met uitzicht op vast bij goed functioneren
 • Uren: 32-40 uur per week, werkdagen maandag t/m vrijdag
 • Een goed salaris en pensioenregeling

Je werkt in een hecht team met leuke en betrokken. Jouw loopbaan is belangrijk voor ons en daarom investeren we in opleidingen en traingen. We luisteren naar je wensen en daarbij behoren ook zeker doorgroeimogelijkheden.

Welkom

Onze partner is een technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. De klanten kunnen bouwen op het assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. De groothandel bestaat uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak uniek in de branche. De klanten van de groothandel zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven.

Interesse? 

Stuur je sollicitatie naar: Delano Kenepa - d.kenepa@bimregister.nl

Opleidingsniveau: MBO
Categorie: Toeleverancier
Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: Mid Career
Functies: BIM-engineer
Vaardigheden: Algemeen BIM
BIMstandaarden: Divers.

Locatie: Beverwijk
Bedrijfsnaam: BIMregister
Contactpersoon: Delano Kenepa

BIMregister registratie

 • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
 • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
  t.w.v. € 195.
 • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
 • partnerinterview door onze journalist.
 • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
 • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?