Filter op

Vacatures

Functies

Provincie

BIM-MODELLEUR

Innovatie speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie. Wat het modelleren in 3D  (BIM) betreft durven wij gerust te zeggen dat wij vooruitstrevend zijn.Wij gebruiken het model niet alleen voor de aansturing van de verschillende disciplines binnen het bedrijf, maar ook voor de aansturing van diverse externe partijen. Met een jong en enthousiast team van modelleurs wordt het werken met 3D-modellen steeds verder uitgebreid en geprofessionaliseerd.

In samenspraak met de project- en werkvoorbereiding verwerk en bewerk je de ontwerpgegevens van één of meerdere bouwprojecten in een BIM-model (Revit). Je werkt detailleringen uit en voert deze in. Uiteraard houd je hierbij rekening met wet- en regelgeving (bouwbesluit) en de uitvoerbaarheid. Om te komen tot één samengesteld BIM-model, voeg je ook informatie van onderaannemers toe en alle verdere benodigde informatie, zoals coderingen, planning, specificaties etc.

Tijdens dit proces heb je als BIM-modelleur contact met diverse partijen (in- en extern). Dit vereist een duidelijke planning en communicatie.

 Ben jij de juiste persoon?

Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond of doet dit binnenkort. Je bent enthousiast en gemotiveerd en hebt affiniteit met bouwkundig tekenen. Enige tekenervaring kan een voordeel zijn (bijvoorbeeld als tekenaar bij een architectenbureau), maar is geen must. Je wilt je graag verder ontwikkelen in het modelleren in 3D (Revit).  Je bent in elk geval leergierig en hebt de ambitie om jouw werkzaamheden steeds slimmer en efficiënter te doen. Je zoekt gemakkelijk de samenwerking met andere mensen waarmee je aan het project werkt. We zoeken daarom een goede teamplayer. Je bent sterk in het meedenken in oplossingen, het bieden van alternatieven en het maken van planningen.

Belangstelling?

Herken jij je in het bovenstaande en lijkt het je interessant om jouw bijdrage te leveren aan dit enthousiaste team, dan willen we graag met je kennismaken. Stuur ons jouw gegevens via de sollicitatieknop hiernaast, of stuur  een e-mail met je sollicitatiebrief, motivatie en cv naar vacature@thunnissen.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Margriet Schuitema, personeelsmanager, tel. 088-9898406

Opleidingsniveau: HBO
Categorie: Aannemer
Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: Mid Career
Functies: BIM-modelleur
Vaardigheden: 3D (Modelleren)
BIMstandaarden: Divers

Locatie: Heemstede
Bedrijfsnaam: Thunnissen
Contactpersoon: Delano Kenepa

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief en social media (+20.000 volgers).
  • 1 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?