Filter op

Vacatures

Functies

Provincie

BIM Specialist

In de rol van BIM specialist ontwikkel je je tot kennisexpert op het gebied van software voor BIM (Building Information Modeling). Met je team draag je bij aan de ontwikkeling van de software en ondersteun je onze klanten bij het gebruik- en de implementatie van o.a. ARCHICAD, Solibri en BIMcollab. 

De rol

Je zult deel uit gaan maken van een team wat bestaat uit zo’n 15 BIM specialisten, welke allemaal een bouwkundige achtergrond hebben op HBO of WO niveau. Iedere BIM specialist heeft een specialisatie in een van onze softwarepakketten. In de rol van BIM specialist staan kennisontwikkeling en gebruikersondersteuning bij onze gebruikers in Nederland en Vlaanderen centraal. Het is een veelzijdige en afwisselende functie die gevormd kan worden naar jouw competenties en ambities.

 

De wensen en behoeften van onze klanten zijn van groot belang bij het ontwikkelen van content voor nieuwe versies van ARCHICAD, Solibri en BIMcollab®. Hierin ga jij een belangrijke rol spelen. Je biedt ondersteuning aan onze klanten bij de implementatie en het gebruik van onze software.

 

Daarnaast vervul je een rol in de ontwikkeling van onze software. Je geeft cursussen aan (startende) gebruikers die je wegwijs maakt in de programma’s zodat zij zelfstandig aan de slag kunnen. Vanaf de helpdesk beantwoord je vragen van onze klanten, via telefoon en chat, en help je ze op weg om het maximale uit onze software te halen.

 

Je kan groeien naar een technisch-sales profiel zodat je testdrives en productpresentaties kan verzorgen voor klanten.

 

Opleidingsniveau: HBO
Categorie: Algemeen
Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: Startersfunctie
Functies: BIM-specialist
BIMstandaarden: open BIM

Locatie: Eindhoven
Bedrijfsnaam: KUBUS BV
Contactpersoon: Laurens van Leuven

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?