Filter op

Vacatures

Functies

Provincie

BIM Modelleur

Functieomschrijving

ENGIE loopt voorop in het bedenken en van duurzame en technologische oplossingen voor onze opdrachtgevers. De implementatie van de ontwerp- en procesmethode BIM (Building Information Modelling) binnen onze afdeling engineering is hier een goed voorbeeld van, voor het ontwerpteam zijn wij op zoek naar een modelleur/tekenaar met ervaring in het modelleren met BIM.

 • Je voert zelfstandig al het projectmatige ontwerp- en tekenwerkzaamheden ten behoeve van elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en regelinstallaties met behulp van BIM software.
 • Je werkt aan Multi-T projecten binnen de utiliteit, bijvoorbeeld ziekenhuizen, datacenters of kantorencomplexen.
 • Naast het ontwerpen met BIM ontwerp je ook met de reguliere autocad en stabicad programma’s. Je hebt een rol als kennisdrager op dit gebied.
Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek en je hebt minimaal 1 jaar in het tekenen en ontwerpen van gebouw gebonden installaties en hebt inmiddels al kennis opgedaan van de BIM methodiek en ervaring met het werken in BIM Software bijvoorbeeld Revit MEP.

 • Communicatief ben je zeer vaardig.
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en vernieuwingen.
 • Als collega ben je betrokken en gedreven en heb je een flexibele instelling.
 • Conceptueel denken
 • Samenwerken
 • Communicatief en Analytisch
Bedrijfsomschrijving

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Terneuzen, Venlo en Veldhoven en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer meteen! Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV en motivatie mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact met Bas Jansen via 06 423 488 27.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek werkenbij.engie-services.nl voor meer informatie over de vacature 

Opleidingsniveau: MBO
Categorie: Installateur
Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: Startersfunctie
Functies: BIM-modelleur
Vaardigheden: Algemeen BIM
BIMstandaarden: -

Locatie: ENGIE Services Zuid
Bedrijfsnaam: ENGIE
Contactpersoon: Bas Jansen

BIMregister registratie

 • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
 • Korting bij diverse BIM congressen;
 • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
 • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?