Filter op

Vacatures

Functies

Provincie

Projectcoördinator / Werkvoorbereider BIM (bouwkunde)

PROJECTCOÖRDINATOR / WERKVOORBEREIDER

MEDIOR | BOUWKUNDE

Bloxz ondersteunt opdrachtgevers in de bouw, installatietechniek en infra met Building Information Modeling, kortweg BIM. Deze duurzame en efficiënte manier van werken creëert één (digitale) versie van de waarheid binnen bouwprojecten. Met lagere faalkosten, optimale samenwerking en kortere bouwtijd als resultaat.

Bij Bloxz werken BIM Masters. Een hecht team dat alle disciplines aan boord heeft. Onze integraal denkende Bloxz blokes zetten we probleemloos binnen ieder project in. Omdat het BIM vakgebied constant in beweging is, zijn wij altijd op zoek naar mensen die excelleren in BIM. Collega’s met kennis, innovatievermogen, trots en passie voor hun vak. Harde werkers die op kwalitatieve, rendabele wijze vorm geven aan projecten van opdrachtgevers en toekomstige gebruikers.

Bloxz is niet alleen het beste adviesbureau van Nederland, maar ook het gaafste. Dat zit hem in onze klanten en projecten. En dat zit hem in de cultuur. Wij geloven namelijk dat werk leuk mag zijn. Het is de enige manier waarop wij kunnen en willen werken.

Wie ben jij?

Als projectcoördinator en werkvoorbereider ben je actief in alle fasen van een project. Je leeft voor BIM en hebt een brede kennis van de bouwkolom. Jij zet je expertise in om een grote diversiteit aan projecten, woningbouw, utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie in goede banen te leiden. Jij durft lastige knopen door te hakken en beschikt over de drive om jezelf en het werk voor opdrachtgevers continu te verbeteren.

Jij bent de spil van een integraal projectteam. In iedere fase ben je betrokken. We zoeken iemand met creativiteit, passie en drive, ondersteund door gedegen bouwtechnische kennis in brede zin. Jij beschikt over uitstekende communicatieve skills en draagt verantwoordelijkheid.

Wij zijn de veranderaars in de bouwsector. Daarom verwachten we van jou dat je ieder project zoekt naar slimmere, betere en efficiëntere mogelijkheden. Als team verhogen we de kennis en expertise van opdrachtgevers en maken we van ieder project een doorslaand succes.

Wij bieden je:
  • Een jong team van kostendeskundigen, werkvoorbereiders, BIM engineers, projectmanagers, adviseurs. Echte BIM Masters die elkaar uitdagen om constant de beste te zijn.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bonusregeling op basis van individuele prestaties
  • Personal coaching, training en opleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling binnen het vakgebied
Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in deze functie bij Bloxz? Dan zien wij graag jouw motivatie met CV tegemoet!

 
Opleidingsniveau: HBO
Categorie: Aannemer
Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: Mid Career
Functies: BIM-coordinator

Locatie: Eindhoven
Bedrijfsnaam: Bloxz B.V.
Contactpersoon: Maurice Claassen

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?