Filter op

Vacatures

Functies

Provincie

BIM Modelleur (Revit en/of Civil 3D)

BIM MODELLEUR

JUNIOR OF MEDIOR | BOUWKUNDE EN/OF CIVIELE TECHNIEK

Bloxz ondersteunt opdrachtgevers in de bouw, installatietechniek en infra met Building Information Modeling, kortweg BIM. Deze duurzame en efficiënte manier van werken creëert één (digitale) versie van de waarheid binnen bouwprojecten. Met lagere faalkosten, optimale samenwerking en kortere bouwtijd als resultaat.  

Bij Bloxz werken BIM Masters. Een hecht team dat alle disciplines aan boord heeft. Onze integraal denkende Bloxz blokes zetten we probleemloos binnen ieder project in. Omdat het BIM vakgebied constant in beweging is, zijn wij altijd op zoek naar mensen die excelleren in BIM. Collega’s met kennis, innovatievermogen, trots en passie voor hun vak. Harde werkers die op kwalitatieve, rendabele wijze vorm geven aan projecten van opdrachtgevers en toekomstige gebruikers.

Bloxz is niet alleen het beste adviesbureau van Nederland, maar ook het gaafste. Dat zit hem in onze klanten en projecten. En dat zit hem in de cultuur. Wij geloven namelijk dat werk leuk mag zijn. Het is de enige manier waarop wij kunnen en willen werken.

Wie ben jij?

Jij bent de toekomst van BIM. Bij Bloxz ontwikkel jij je als BIM modelleur langzaam tot een ware BIM Master. Uiteraard ben je actief op technisch gebied en als modelleur middels Revit. Maar jij zorgt er ook voor dat de informatievoorziening gestroomlijnd loopt. Dankzij jou weten alle betrokkenen binnen een project exact wat ze moeten doen en wanneer zij actief dienen te zijn.

In iedere fase van het project ben je betrokken. We zoeken creativiteit, passie en drive, ondersteund door gedegen bouwtechnische kennis in brede zin. Jij beschikt over uitstekende communicatieve skills en draagt verantwoordelijkheid.

Wij zijn de veranderaars in de bouwsector. Daarom verwachten we van jou dat je ieder project zoekt naar slimmere, betere en efficiëntere mogelijkheden. Als team verhogen we de kennis en expertise van opdrachtgevers en maken we van ieder project een doorslaand succes.

Wij bieden je:
  • Een jong team van kostendeskundigen, werkvoorbereiders, BIM engineers, projectmanagers, adviseurs. Echte BIM Masters die elkaar uitdagen om constant de beste te zijn.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bonusregeling op basis van individuele prestaties
  • Personal coaching, training en opleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling binnen het vakgebied
Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in deze functie bij Bloxz? Dan zien wij graag jouw motivatie met CV tegemoet!

Opleidingsniveau: HBO
Categorie: Ingenieurs
Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: Mid Career
Functies: BIM-modelleur

Locatie: Landelijk
Bedrijfsnaam: Bloxz B.V.
Contactpersoon: Maurice Claassen

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?