Filter op

Vacatures

Functies

Provincie

next generation modelleur

Itannex is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie. Wij ondersteunen de Nederlandse bouwkolom al ruim 20 jaar met 2D en 3D ontwerp oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door het creëren van verbindingen tussen mensen, inzichten, capaciteiten en systemen. Met onze producten en diensten helpen wij onze klanten om samenwerkingen te versterken, de concurrentiepositie te verbeteren en winstgevendheid te verhogen.

Itannex is zeer sterk groeiende. De orderportefeuille zit bomvol met programmeerwerk voor toonaangevende, internationale bedrijven. Wij maken content voor productiebedrijven en fabrikanten. Dat is iets anders, maar véél leuker om te doen, omdat de eindklant er direct mee kan werken. Wij zoeken voor onze afdeling content creation daarom - met spoed - een:

Next generation modelleur/ Revit content creator

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van een sterk en gedisciplineerd team van ontwikkelaars. Kennis en creativiteit zijn de pijlers van het team. Als grootste Autodesk content ontwikkelaar in Europa maken wij voor onze klanten sets van virtuele producten.

Maar… er is meer! Wij willen graag dat je níet in kaders, maar out of the box denkt. Rekenen is een hobby van je en Excel is één van de gereedschappen die je perfect beheerst. In deze functie werk je zelfstandig, maar maak je wel deel uit van een team waarbij je de mogelijkheid hebt om te sparren en je eigen kennis en kunde naar een hoger niveau te tillen.

Wat wij bieden

Wij bieden je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, goede doorgroeimogelijkheden, een gezellig team van harde werkers en een goede samenwerking. Binnen Itannex heerst er een informele cultuur, waarin er naar jou wordt geluisterd en jouw inbreng zeker wordt gewaardeerd.

Wij zoeken iemand met

  • Kennis van Revit én de bouw- en installatietechniek
  • (aantoonbare) ervaring met Revit
  • (aantoonbare) ervaring in het bouwen van family’s
  • de capaciteit om zich in een project "vast te bijten"
  • een "out of the box" mindset

Heb je er al zin in? Bij twijfel, toch reageren!

Je kunt je motivatie en je CV per e-mail sturen naar P&O, t.a.v. Miranda Krommendijk, info@itannex.com. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via 088 - 872 00 00.

Opleidingsniveau: MBO
Categorie: Algemeen
Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: Mid Career
Functies: BIM-specialist

Locatie: Almelo
Bedrijfsnaam: Itannex
Contactpersoon: Miranda Krommendijk

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?