Filter op

Vacatures

Functies

Provincie

We zoeken een BIM-modelleur

FIMBLE is op zoek naar jou! We krijgen steeds meer werk en we willen nóg beter worden in wat we doen, daarom zoeken we per direct een modelleur (m/v 32-40 uur per week) die ons team komt versterken.

Ben jij degene:

- met een afgeronde bachelor in de richting van hbo bouwkunde of hbo bouwmanagement die relevante (werk)ervaring heeft met BIM-projecten

- die het leuk vindt om meer kennis op te doen over Revit, Ifc en Dynamo

- die ons weet uit te dagen en die net dat stapje extra wil zetten

- en die ons team komt versterken?

Dit is je kans om in een jong, leergierig en ambitieus team samen te werken aan mooie projecten! Door de groeiende vraag naar integrale oplossingen op gebied van BIM, inzet voor herontwikkeling en het beheer en onderhoud zijn wij op zoek naar nieuw talent dat past binnen ons team.

Hoe kan één van jouw werkdagen eruit zien?

Ben jij een ochtend- of juist een avondmens? Ergens tussen half 8 en 10 uur start je bij ons op kantoor met een goede vers gemalen bonenkoffie. Vanaf je laptop werk je aan verschillende projecten. Of het nu gaat om het digitaliseren van een point cloud in Revit, vervaardigen van BIM-objectbibliotheken of juist het uitwerken van een 3D-gebouwdossier voor grote kantoor-, zorg- en onderwijsgebouwen — de projecten zijn gevarieerd en uitdagend.

Met het team bespreken we in wekelijkse scrumsessies de voortgang van de projecten, nieuwe ontwikkelingen en tegen welke dingen jij aanloopt. Je bent vrij om met een collega te sparren over de uitdagingen die je tegenkomt in jouw project. We verwachten hierin een actieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel. Loop je vast in je project of zit je hoofd even helemaal vol? Zoek een stukje ontspanning door je collega’s uit te dagen voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal en vraag hen wat zij zouden doen.

De week sluiten we gezamenlijk af, zoals je dat mag verwachten van een team dat goed op elkaar is ingespeeld, waar ruimte is voor humor en een gezellige sfeer heerst.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, die ruimte willen we daarom ook graag geven. Daarnaast streven we naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarbij bieden we een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Ben jij een fantastische modelleur? En nog aardig ook? Of ken jij de perfecte persoon? Neem dan contact met ons op.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Opleidingsniveau: HBO
Categorie: Algemeen
Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: Startersfunctie
Functies: BIM-modelleur

Locatie: Amsterdam
Bedrijfsnaam: FIMBLE
Contactpersoon: Leander van der Voet

BIMregister registratie

  • Door uw bedrijfsprofiel profileert u zich in het BIM-netwerk;
  • Korting bij diverse BIM congressen;
  • Gratis 1 vacature, 1 project, 1 video en 1 persoon plaatsen;
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?