Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.bimregister.nl.

BIMregister biedt informatie aan in de vormen van documentatie, registers, links en vacatures. 
BIMregister streeft er uiteraard naar om u te voorzien van juiste informatie. Er kunnen echter geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. BIMregister kan tevens niet garanderen dat zich geen fouten of onvolkomenheden op de website staat. Als dit wel het geval is, horen we dat graag. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. BIMregister kan niet aansprakelijk worden gehouden, in welke vorm dan ook, voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie op de website. Een onderdeel van BIMregister is het toegang bieden tot websites of informatiebronnen van derden. De daar aangeboden informatie ligt buiten de verantwoordelijkheid van BIMregister. BIMregister garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer BIMregister links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door BIMregister worden aanbevolen. BIMregister aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door BIMregister niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.


Aanmelding

Bij het registreren op BIMregister gaat u akkoord met de betaalde of gratis registratie.

Wijzigingen

BIMregister behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, inclusief de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling regelmatig na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, inclusief deze disclaimer, is gewijzigd.

BIMregister registratie

  • Profilering in het BIM-netwerk via uw bedrijfsprofiel, de nieuwsbrief etc.
  • 2 gratis BIM Onderwijsdag tickets
    t.w.v. € 195.
  • Op de hoogte van de laatste BIM-ontwikkelingen.
  • partnerinterview door onze journalist.
  • BIM-objecten bibliotheek doorverwijzing.
  • Onbeperkt presenteren van vacatures, stages, leerwerkplekken gedurende het abonnement.

Meld hier het
laatste nieuws

Stuur een
agendapunt in

Mis je iets anders
op deze site?